Головна » 2021 » Травень » 17

На виконання затверджених графіків  спільних патрулювань лісів зеленої зони обласного центру лісоохоронці Кропивницького лісництва ДП «Компаніївський лісгосп» разом з представниками служби МНС та патрульної поліції  профілактичні протипожежні рейди проводять у всі вихідні і святкові дні.

Так, 15 травня спільно з працівниками поліції та ДСНС вартував лісопаркову зону міста Кропивницького лісничий  Сергій Панчак, а 16 травня –  у рейдовій комісії по лісовому урочищу Салганні піски працював майстер лісу Валерій Кузь.

В ході рейдів з відвідувачами лісів проводились профілактичні бесіди з роз’ясненням правил пожежної безпеки. Громадян інформували про шкоду, яку завдають лісу  пожежі та адміністративну відповідальність, яка виникає при порушенні правил пожежної безпеки. Відпочиваючим роздавали пам’ятки щодо недопущення лісових пожеж та інструкції щодо дій у разі вияв ... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: Юлия | Дата: 17.05.2021 | Коментарі (0)

Напередодні вихідних днів 15-16 травня працівники апарату Компаніївського лісгоспу спільно з колективом Компаніївського лісництва вийшли на чергове прибирання і впорядкування території  лісового фонду навколо адмінбудівлі лісгоспу та господарського двору лісництва. Працювали дружно і оперативно – викосили забур’янені території, підмели  прилеглу до території лісффонду дорогу,  поновили побілені  бордюри, просапали клумби.

Такі генеральні прибирання довкілля навколо офісу підприємства лісівники Компаніївщини проводять щомісячно, щоб надавати приклад мешканцям громади  в чистоті і порядку утримувати територію лісового фонду.

... Читати далі »

Переглядів: 179 | Додав: Юлия | Дата: 17.05.2021 | Коментарі (0)