Головна » 2020 » Листопад » 6 » Майже п"ять тисяч кубометрів дров паливних реалізував ДП «Компаніївський лісгосп» в цьому році
10:47
Майже п"ять тисяч кубометрів дров паливних реалізував ДП «Компаніївський лісгосп» в цьому році

Заготівля дров`яної деревини в ДП «Компаніївський лісгосп» проводиться в порядку проведення рубок формування та оздоровлення лісів.  Об’єм дров’яної деревини у листяних насадженнях складає не менше 91,3%, у хвойних не менше 74%. Тому при лісозаготівлях в лісгоспі в сортиментній структурі переважає  низькосортна  деревина – дрова..

З наближенням до холодів все більше мешканців зони діяльності Компаніївського лісгоспу звертаються до лісівників по дрова. 

Станом на 1 листопада лісгосп вже реалізував дров’яної сировини для опалення 4975 кбм, з яких для населення - 4501 кбм, для закладів освіти, охорони здоров’я та інших закладів соціальної сфери – 25 кбм.

Таким чином, підприємство не лише забезпечує потреби споживачів, а й отримує додаткові кошти для лісовідновлення, охорони і захисту лісу та для наповнення місцевих та державного бюджетів.

Громадяни, яким дрова потрібні для власних потреб, можуть звертатися у найближчі до них лісництва, які готові продати дров’яну деревину у встановленому порядку за встановленими  відпускними  цінами за куб.м : твердолистяні – 690 грн., хвойні – 420 грн, мяколистяні –  408 грн. 

За інформацією необхідно звертатись в лісництва: 

Компаніївське – 0665771315 (Лісничий Галушка Сергій Михайлович ), Кіровоградське  –  0671960522 (Лісничий Панчак Сергій Михайлович), Новгородківське - 0680907949 (Лісничий Бабичевський Андрій Вікторович)

 

Наталія Балабушка,

менеджер з реалізації ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 230 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: