Головна » 2020 » Листопад » 16

Готуючись до роботи у осінньо-зимовий період ДП «Компаніївський лісгосп» впроваджує заходи по зменшенню використання енергоносіїв. Це досягається за рахунок утеплення приміщень, проведення регламентних робіт по обслуговуванню та ремонту котлів,в системах охолодження двигунів автотракторної техніки проведена заміна охолоджуючої рідини на зимову тосол-40.

Для опалення адміністративних та побутових приміщень лісгосп не використовує природного газу. Всі адміністративні будівлі оснащені котлами, що працюють на дровах.

В лісгоспі створюються сприятливі і безпечні умови роботи у трудових колективах виробничих підрозділів по виконанню завдань в умовах холодів і дотримуються вимоги техніки безпеки, пожежної безпеки і безпеки руху. Забезпечується належний технічний стан теплових мереж та системи опалення.  У всіх лісництвах вчасно розпочався опалювальний період.

         Адміністрація лісгоспу у співпраці з профк ... Читати далі »

Переглядів: 201 | Додав: Юлия | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)

     

 12 листопада 2020 року в ДП «Компаніївське лісове господарство»  відбулася нарада бухгалтерів виробничих підприємства. Нараду з бухгалтерами Компаніївського, Кіровоградського та Новгородківського лісництв провела головна бухгалтерка  підприємства Ірина Артем`єва.

Зокрема, на нараді було детально обговорено:

  1. Хід проведення в ДП «Компаніївський лісгосп» щорічної інвентаризації товаро-матеріальних цінностей, основних засобів та лісопродукції.
  2. Наказ  Держлісагентства України від 01.10.2020 року « Про стан бухгалтерського обліку і достовірність звітності на підприємствах, які координуються Житомирським обласним управлінням лісового  та мисливського го ... Читати далі »
Переглядів: 201 | Додав: Юлия | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)

22 листопада 2020 року на Кіровоградщині стартує сезон  полювання на хутрових звірів: зайців, лисиць, вовків, який триватиме по 17 січня 2021 року. До полювання допускаються лише ті мисливці, які мають документи на право полювання передбачені статтею 14 ЗУ «Про мисливське господарство та полювання». Полювання проводитиметься за відстрільними картками, що видаються користувачами ... Читати далі »

Переглядів: 177 | Додав: Юлия | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)