Головна » 2020 » Листопад » 2 » 58 тисяч нових дерев додали до степової зеленої ниви Кіровоградщини лісівники Новгородківщини в період осінньої лісопосадкової кампанії
15:51
58 тисяч нових дерев додали до степової зеленої ниви Кіровоградщини лісівники Новгородківщини в період осінньої лісопосадкової кампанії

 

Новгородківське лісництво ДП «Компаніївський лісгосп» завершило осінню лісопосадкову кампанію. Протягом жовтня лісівники Новгородківщини  використовували кожну погожу днину для посадки лісу.  На зрубах своєчасно очистили площу від порубкових залишків,  підготували грунт і провели лісовідновлювальні роботи на площі 2,0 га.

 В стислі строки провели передпосадкову підготовку грунту та посадку 10гектарів нових лісів на виконання завдань регіональної екологічної програми «Ліси Кіровоградщини». Доповнення раніше створених лісових культур провели на площі 3,2 гектарів.

Так, завершивши комплекс осінніх лісопосадкових робіт, працівники Новгордківського лісництва додали до степової зеленої ниви Кіровоградщини 58,0 тисяч нових дерев.  А новий ліс у степу – це  неоціненний подарунок  для нащадків.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 155 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: