Головна » 2016 » Травень » 4 » Чергова перемога «Зеленої планети»
10:16
Чергова перемога «Зеленої планети»

На Кіровоградщині увосьме пройшов обласний зліт шкільних лісництв. Організаторами заходу виступили обласне управління лісового та мисливського господарства, обласне Товариство лісівників та комунальний заклад «Обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

Участь у змаганнях, які відбулися 27 квітня на базі ДП «Оникіївський лісгосп», взяли 17 команд юних лісівників з найкращих шкільних лісництв. Уболівали за учасників їхні педагоги, керівники та головні лісничі лісогосподарських підприємств.

Урочисту церемонію відкриття зльоту перерізанням символічної стрічки відкрили очільник лісової галузі області Наталія Ревенко спільно з членом Червоно-Нерубаївського шкільного лісництва, одним з учасників команди – лідера міжнародного конкурсу «Молодь у лісах Європи» Андрієм Галушкою. 

У вітальному слові Наталія Ревенко адресувала школярам подяку від лісівників області за активну допомогу у справі збереження та примноження кіровоградських лісів та висловила надію на те, що в майбутньому їхнє юнацьке захоплення лісом переросте у справу всього життя.

Програма зльоту включала в себе виставку досягнень учнівських лісництв, представлення науково-дослідницьких робіт, а також практичну роботу з питань лісознавства, екології та біології, що проходила у лісовому насадженні. 

 

Окрім змагань, на гостей Оникієвого чекала екскурсія територією лісгоспу, яка подарувала усім незабутні враження.

За підсумками конкурсних змагань журі присудило третє місце – шкільним лісництвам «Флора» (м. Кіровоград, ЗОШ № 3) і «Паросток» (м. Світловодськ, ЗОШ № 7); друге - шкільному лісництву Староосотської ЗОШ (Олександрівський р-н); першу сходинку посіла команда - переможець минулорічного зльоту «Зелена планета» (Компаніївська ЗОШ). 

На всіх юних лісівників чекали відзнаки й солодкі подарунки. А найсильнішій команді по праву дістався найцінніший приз - путівка на всеукраїнські змагання учнів шкільних лісництв у м. Черкаси. 

Лісова громада бажає дівчатам із «Зеленої планети», як і раніше, гідно представити Кіровоградщину на всеукраїнському зльоті. 

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 

 

Переглядів: 396 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: