Головна » 2016 » Травень » 18

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства підбили підсумки обласного галузевого конкурсу, який проходив у рамках Міжнародного дня охорони праці.

За його результатами переможцями у номінації «Кращий працівник» стали Віктор Березовський,  тракторист - машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва ДП «Голованівський лісгосп»; Володимир Клочок, бригадир-механік Бобринецького лісництва ДП "Долинський лісгосп"; Леонід Шевченко, водій другого класу Кіровоградського лісництва ДП "Компаніївський лісгосп"; Олександр Антипенко, водій автотранспортних засобів Олександрівського лісництав (ЗіЛ - 131) ДП "Олександрівський лісгосп"; Микола Романенко, верстатник деревобробних верстатів Торговицького лісництва ДП "Оникіївський лісгосп"; Сергій Бець, майстер лісу Онуфріївського л-ва ДП "Онуфріївський лісгосп"; Олександр  Запорожець, майстер лісу Ново-Георгіївськог ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: Юлия | Дата: 18.05.2016 | Коментарі (0)

За підсумками конкурсу з нагоди  проведення Тижня охорони праці, який у 2016 році проходив під гаслом: « Стрес на робочому місці: колективний виклик » ДП «Компаніївський лісгосп» визначив переможцем у номінації «Кращий працівник» водія  Кіровоградського лісництва  Шевченка Леоніда Миколайовича.

У лісовому господарстві Леонід Шевченко працює понад 12 років. У Кіровоградському лісництві він єдиний водій і за ним закріплені  три автомобілі, які Леонід Миколайович завжди підтримує в технічно справному стані. Водій  добре знає та сумлінно дотримує і виконує  вимоги нормативно-правових актів з охорони праці.  Знання своєї справи допомагають ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: Юлия | Дата: 18.05.2016 | Коментарі (0)

З 11-13 травня 2016 року в м. Черкаси  на базі Черкаського обласного центра роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради відбувся Х Всеукраїнський зліт  учнівських шкільних лісництв. Участь у Зльоті взяли  команди з 23-ох областей – загалом 126 учасників з усієї України. 

 Привітали учасників змагань та гостей перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віталій Коваль, перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич , начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко , голова Товариства лісівників України Олександр Яресько, менеджер розвитку та комунікацій FFC України Данилюк Анна .

Кіровоградщину за зльоті юних лісівників  представляла команда шкільного лісництва «Зелена планета» Компаніївської ЗОШ І-ІІІ ст. :  Вікторія Бойко, Дарина Колтунова та Вікторія Балабушка.

... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Юлия | Дата: 18.05.2016 | Коментарі (0)