Головна » 2016 » Травень » 04

28 квітня кожного року за ініціативи Міжнародної організації праці з метою привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці понад 100 країн світу відзначають Всесвітній день охорони праці. Наша країна підтримала цю ініціативу і відповідно до Указу Президента від 18.08.2006 р. №685/2006 визначила 28 квітня як День охорони праці в Україні. У цьому році Всесвітній день охорони праці проходить під девізом «Стрес на робочому місці: колективний виклик».

Стрес це фізична та емоційна реакція організму, яка виникає тоді, коли посадові обов’язки не відповідають здібностям, ресурсам і потребам працівника. Стрес на робочому місці не є виключно негативним явищем, проте надмірності (сильний, тривалий, регулярний) неприпустимі. Стрес – це виклик не лише працівнику, але й усім, хто причетний до колективної праці. Зазначені наслідки стресу на робочому місці негативно впливають на діловий імідж та конкурентоспромо ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: Юлия | Дата: 04.05.2016 | Коментарі (0)

27 квітня  на базі Оникіївського лісгоспу пройшов VIII обласний зліт учнівських лісництв. В ньому взяли участь 17 шкільних лісництв області.

         ДП «Компаніївське лісове господарство» представляли два учнівських лісництва «Зелена планета» із Компаніївської ЗОШ та «Флора» - із ЗОШ №3 міста Кіровограда, які у змаганнях серед юних лісівників Кіровоградщини здобули призові місця.

Команда шкільного лісництва «Флора» виборола почесне ІІІ місце.

«Зелена планета», як і в минулому році, стала переможцем в загальнокомандному заліку і восени буде представляти Кіровоградщину на черговому Всеу ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: Юлия | Дата: 04.05.2016 | Коментарі (0)

На Кіровоградщині увосьме пройшов обласний зліт шкільних лісництв. Організаторами заходу виступили обласне управління лісового та мисливського господарства, обласне Товариство лісівників та комунальний заклад «Обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

Участь у змаганнях, які відбулися 27 квітня на базі ДП «Оникіївський лісгосп», взяли 17 команд юних лісівників з найкращих шкільних лісництв. Уболівали за учасників їхні педагоги, керівники та головні лісничі лісогосподарських підприємств.

Урочисту церемонію відкриття зльоту перерізанням символічної ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: Юлия | Дата: 04.05.2016 | Коментарі (0)