Головна » 2020 » Жовтень » 29 » #чистий_ліс_чиста_совість
09:25
#чистий_ліс_чиста_совість

Вихованці екологічних гуртків КЗ "Компаніївське НВО" приєдналися до загальношкільного екологічного челенджу з прибирання довкілля.

Юні природолюби прибрали невеличку територію лісового масиву, та результат помітний - чиста лісова стежина та навколо неї лише лісова рослинність без пластику,скла та сміття. Ще раз закликаємо: будьте свідомими під час відпочинку в лісі!!!

 Нагадаємо:

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЗАСМІЧЕННЯ ЛІСІВ !!!

Згідно чинного законодавства України за засмічення лісів відходами передбачена відповідальність: згідно ст. 73 Кодексу України про адміністративні правопорушення за "Засмічення лісів відходами" передбачено накладення штрафу на громадян від 25 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян( від 425 грн до 850 грн), на посадових осіб – від 50 до 100 (від 850 грн до 1700 грн). Також зазначимо, що в рамках правового поля крім зазначеної адміністративної відповідальності також можливе притягнення винних осіб до цивільно-правової відповідальності в судовому порядку і тоді винним особам потрібно буде відшкодувати також збитки завдані їх діями, а у таких випадках вже йдеться про зовсім інші суми – у не один раз більші.

Світлана Полтавець,

керівник шкільного лісництва «Зелена Планета»

Переглядів: 175 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: