Головна » 2019 » Жовтень » 2 » Дитячі голоси на захист природи
09:22
Дитячі голоси на захист природи

Юні лісівнички із шкільного лісництва «Зелена Планета» - Софія Годованюк та Уляна Балабушка разом із вихованками інших екологічних гуртків, що діють при КЗ «Компаніївське НВО», 1 жовтня взяли участь у обласному зльоті юних екологів Кіровоградщини, який проходив на базі Кіровоградського ОЦЕНТУМу.

Учениці яскраво представили виставку-презентацію діяльності шкільного лісництва, ділились із учасниками зібрання досвідом діяльності екологічного спрямування компаніївських юних природолюбів. Переможці обласного конкурсу "Свій голос віддаю на захист природи" читали свої твори.

Своєю участю у заходах обласного зльоту юних екологів  юні лісівники Компаніївщини роблять свій посильний внесок у вирішення екологічних проблем рідного краю.

Лісова громада щиро вдячна організаторам заходу, який стимулює дітей бути не байдужими до екологічних проблем регіону та педагогам Компаніївського НВО, які залучають молодь до рядів охоронців довкілля, прищеплюють любов до лісу, відповідальне і бережливе ставлення до природи.

Ольга Артеменко, інженер лісового господарства

ДП «Компаніївський лісгосп

 

Переглядів: 272 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: