Головна » 2017 » Грудень » 13 » До уваги всім хто планує придбати новорічну ялинку
12:12
До уваги всім хто планує придбати новорічну ялинку

Ось-ось розпочнуться новорічно-різдвяні свята і невід’ємним атрибутом цих свят є ялинка.

В державному підприємстві «Компаніївське лісове господарство» в наявності є достатня кількість сосни кримської від 1 до 2 метрів, для реалізації населенню та організаціям за ціною від 70 до 150 грн.

В кожному підпорядкованому лісництві реалізація сосни новорічної проводиться зі спеціально облаштованого торгівельного майданчика та на торгівельній площі селища.

Установам та організаціям для придбання новорічних сосен більш вказаних розмірів потрібно завчасно подати заявку в ДП «Компаніївський лісгосп» і провести попередню оплату.

Про легальне походження дерева свідчитиме самоклеюча стрічка зі штрих-кодом, завдяки якій можна буде перевірити походження «зеленої красуні». На тих порушників закону, які намагатимуться особисто зрубати ялинку чи нелегально продаватимуть вічнозелені дерева – чекатиме покарання. Самоклейні етикетки містять індивідуальний номер та відповідний йому штрих код, який заноситься до єдиної системи електронного обліку деревини. Перевірка законності походження ялинки відбувається шляхом введення номеру із самоклейної етикетки, яка прикріплена до ялинки. У випадку, якщо інформація на сайті відсутня – це може свідчити, про сумнівне походження ялинки.

Щороку працівники лісової охорони ДП «Компаніївський лісгосп» проводять додаткові заходи з охорони хвойних насаджень від незаконного вирубування в новорічний період. Створюються мобільні рейдові групи лісової охорони з представниками органами поліції для проведення систематичних рейдів з метою охорони хвойних насаджень та перевірки законності придбання і перевезення новорічних ялинок

Адреси, за якими можна придбати новорічні ялинки:

м. Кропивницький, вул. Салганні піски, 1 – біля адмінбудівлі лісництва.

смт Компаніївка, вул. Лісна, 2 – біля адмінбудівлі лісгоспу.

смт Новгородка – біля адмінбудівлі лісництва.

 

Переглядів: 374 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: