Головна » 2017 » Грудень » 13

Ось-ось розпочнуться новорічно-різдвяні свята і невід’ємним атрибутом цих свят є ялинка.

В державному підприємстві «Компаніївське лісове господарство» в наявності є достатня кількість сосни кримської від 1 до 2 метрів, для реалізації населенню та організаціям за ціною від 70 до 150 грн.

В кожному підпорядкованому лісництві реалізація сосни новорічної проводиться зі спеціально облаштованого торгівельного майданчика та на торгівельній площі селища.

Установам та організаціям для придбання новорічних сосен більш вказаних розмірів потрібно завчасно подати заявку в ДП «Компаніївський лісгосп» і провести попередню оплату.

Про легальне походження дерева свідчитиме самоклеюча стрічка зі штрих-кодом, завдяки якій можна буде перевірити походження «зеленої красуні». На тих порушників закон ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: Юлия | Дата: 13.12.2017 | Коментарі (0)

Саморобні новорічні іграшки на ялинку – яскравий і оригінальний елемент декору, якими можна прикрасити не тільки будинок, але і дерево на вулиці, щоб атмосфера свята панувала всюди.

Озброївшись кольоровим папером, картоном, клеєм та іншим приладдям учні шкільного лісництва «Зелена планета» КЗ «Компаніївське НВО» власноруч виготовили ялинкові прикраси, які потім подарували Компаніївському лісгоспу. Щиро дякуємо діткам за їхню працю та такий гарний подарунок.

... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Юлия | Дата: 13.12.2017 | Коментарі (0)

Ліси займають шосту частину України. Це понад 10 мільйонів гектарів землі. І більше 2 мільярдів кубічних метрів деревини. Ліси - важливий компонент природи, вони виконують кліматорегулюючу роль, очищають повітря - це легені нашого міста, але не тільки нашого міста а і всієї країни. Тому охорона лісових насаджень від самовільних рубок – це одна з найголовніших задач лісівників. З метою недопущення браконьєрства та самовільних рубок лісовою охороною підприємства ведеться постійна робота: чергування рейдової бригади з працівниками правоохоронних органів у вихідні та святкові дні, перекриття непланових доріг, встановлення нових шлагбаумів.

Люди здійснюючи самовільну рубку не задумуються про наслідки ско ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: Юлия | Дата: 13.12.2017 | Коментарі (0)