Головна » 2018 » Березень » 21 » Долучайтеся до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»
21:21
Долучайтеся до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

У Міжнародний день лісів, 21 березня, стартує щорічна акція «Майбутнє лісу у твоїх руках».  Започаткована вона Держлісагентством з метою виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень,   надання можливості учням, представникам громадськості взяти участь у створенні насаджень.

У рамках Акції в ДП «Компаніївський лісгосп»лісопосадкові роботи будуть проводитись у трьох адміністративних районах: Компаніївському, Кіровоградському та Новгородківському.

 Протягом весняного періоду підприємствопланує створити 30 га захисних лісових насаджень на еродованих землях Компаніївського району, які передані лісгоспу під заліснення. На місцях суцільних рубок буде висаджено лісові культури на площі 5.8 га. Крім того, у всіх лісництвах будуть проводитись доповнення лісових культур, створених у минулі роки.

Компаніївський лісгосп повністю забезпеченийсадивним матеріалом та фактично готовий до весняної лісокультурної кампанії.

Жаль, звичайно, що перше дерево лісу-2018року ми не зможемо висадити сьогодні,в Міжнародний день лісів, через несприятливі погодні умови. Але з настанням перших погожих днів працівники Компаніївського лісгоспу будуть запрошувати всіх бажаючих долучитись до посадки сіянців лісових порід дерев та чагарників на лісові площі, де будуть створюватись ліси майбутнього.

То ж, уже сьогодні, пропонуємо учнівськіймолоді, в тому числі і учням шкільних лісництв, представникам громадських організацій, органів влади, засобів масової інформації готуватись до весняного походу до лісу. В дні акції посадки лісів лісівники ознайомлять новачків з технологічним процесом висадки лісових дерев, забезпечать усіх необхідним інвентарем, а добрий настрій і задоволення кожен з учасників акції, безумовно,отримає після власноруч висадженого молодого лісу.

Для отримання будь-якої інформації щодопроведення Акцій та при виявленні бажаннядолучитись до створення лісових насадженьтелефонуйте до Компаіївського лісгоспу за номером (05240)2-00-63

Не будьте байдужими! Долучайтесь до створення лісів майбутнього!

 

Володимир Вовк,

головний лісничий 

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 533 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: