Головна » 2018 » Березень » 30

Пожежі в лісі традиційна весняно-літня проблема працівників державної лісової охорони. Тому і підготовці до настання пожежонебезпечного періоду в ДП «Компаніївський лісгосп»приділяється значна увага. Напередодні, в лісгоспі проведено виробничу нараду з лісовою охороною Компаніївського, Новгородківського та Кіровоградського лісництв з питань готовності лісництв до гасіння лісових пожеж.

Лісничі всіх лісництв відзвітували про повне виконання  запланованих на перший квартал 2018 року заходів з підготовки до пожежно-небезпечного періоду. Так в лісництвах розроблені та в установленому порядку затверджені типові мобілізаційно-оперативні плани ліквідації лісових пожеж, створено запаси паливно-мастильних матеріалів, згідно галузевих нормативних вимог укомплектовані пункти зосередження пожежного інвентарю.

Минулого року, завдяки злагодженій і сумлінній роботі працівників лісової охорони, Компаніївському лісгоспу вдалося запобігти виникненню лісових ... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: Юлия | Дата: 30.03.2018 | Коментарі (0)

 З 1 квітня 2016 року в Україні стала проводитися нова природоохоронна компанія, що має законодавчу основу — Сезон тиші.

Згідно законодавства Сезон тиші тепер діятиме в Україні щорічно з 1 квітня по 15 червня. Підприємства, установи, організації і громадяни зобов’язані забезпечити охорону середовища існування, умов розмноження і шляхів міграції тварин при здійсненні будь-якої діяльності, що впливає або може вплинути на стан тваринного світу.

У зв’язку з настанням «Сезону тиші», державне підприємство «Компаніівське лісове господарство» нагадує, що в цей період забороняється проведення робіт та заходів  у природному середовищі, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (стрільба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах)

 

Прес-служба ДП «КОМПАНІЇВСЬКИЙ ЛІСГОСП»

Переглядів: 364 | Додав: Юлия | Дата: 30.03.2018 | Коментарі (0)