Головна » 2020 » Листопад » 24 » Компаніївський лісгосп розпочав реалізацію новорічних сосен
09:32
Компаніївський лісгосп розпочав реалізацію новорічних сосен

Всі лісництва ДП «Компаніївський лісгосп» в листопаді вже розпочали реалізацію новорічних дерев сосни кримської оптовим покупцям.

Компаніївські кримські сосни щорічно користуються великим попитом, адже вони більш витривалі до морозів і довше зберігають свою «пухнату» привабливість.

Продають лісівники новорічні деревця сосни за цінами від 90 грн., все залежить від висоти дерев. І вже встигли поповнити бюджет підприємства  понад 50 тис. грн.

До кожного новорічного дерева, яке реалізується підприємством, прикріплюється спеціальна самоклейна етикетка таким чином, що зняти її без пошкодження неможливо. У ярлику міститься інформація про походження новорічного деревця. Завдяки цьому можна визначити відповідність товару супровідним документам. Тому будь-якому працівнику поліції або інших контролюючих органів легко перевірити законність придбання сосен із лісових плантацій, і виявити, чи не прибули вони з екологічно небезпечних територій.

 

Всього ж лісівники Компаніївщини готові реалізувати в цьому році  3150 шт. новорічних дерев. Вже скоро вони потраплять у продаж на ринкові площі районних та обласного центрів. А поки що, бажаючі можуть придбати новорічний товар, звернувшись безпосередньо до виробників.

 

 

Наталія Балабушка,

менеджер зі збуту ДП "Компаніївський лісгосп"

Переглядів: 197 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: