Головна » 2020 » Листопад » 27 » Компаніївський лісгосп вчасно виконує аукціонні зобовязання
14:35
Компаніївський лісгосп вчасно виконує аукціонні зобовязання

Продаж лісопродукції в ДП «Компаніївський лісгосп»  відбувається винятково через електронні торги, як того вимагають  правила та регламент, виписані Урядом  в Постанові Кабінету міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту щодо проведення електронних аукціонів з продажу необробленої деревини» від 04 грудня 2019 року №1178.

Процес продажу заготовленої деревини в лісгоспі відбувається прозоро, з умовою забезпечення дотримання інтересів обох сторін  – лісгоспу і споживачів.

В цілому за 9 місяців 2020 року підприємством заготовлено 4405 тис. м3, реалізовано  4467 тис. м3. З цього об’єму  через електронні торги споживачам внутрішнього ринку продано 750 м3 лісосировини. Решту реалізовано населенню.

На 4 квартал 2020 року ресурс деревини складає 3200 куб.м, на аукціоні продано 328 куб.м.

На підприємстві діє чітка систему контролю за виконанням графіків поставки лісопродукції, дотриманням категорії якості та груп діаметрів – відповідно до аукціонних свідоцтв та укладених договорів, цінової політики.

Суб’єкти підприємницької діяльності  здійснюють передоплату за продукцію, а лісгосп забезпечує  дотримання термінів поставки деревини.

Наталія Балабушка,

менеджер з реалізації ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 194 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: