Головна » 2017 » Листопад » 30 » Лісівники Кіровоградщини провели публічний виступ біля облдержадміністрації
09:16
Лісівники Кіровоградщини провели публічний виступ біля облдержадміністрації

З ініціативи Кіровоградської обласної організації профспілки працівників лісового господарства у місті Кропивницькому, біля стін облдержадімінстрації, 28 листопада відбувся публічний виступ трудових колективів державних лісогосподарських підприємств області.

Захід мав на меті привернути увагу посадовців, громадськості та ЗМІ у зв’язку із стурбованістю подальшою долею лісової галузі внаслідок відсутності державного фінансування лісогосподарських заходів та схваленої Кабміном Стратегії реформування лісового господарства України на період до 2022 року. Участь у зборах взяли 520 працівників лісового господарства.

У ході проведення заходу до працівників лісу від імені облдержадміністрації  звернувся заступник голови ОДА Андрій Коломійцев, який повідомив що на знак підтримки лісівників облдержадміністрація звернулась із відповідним листом до уряду.

Члени профспілки висунули низку вимог з метою недопущення розвалу і занепаду лісового господарства та збереження робочих місць.

 

  

 

 

 

  

 

 

 Кіровоградська обласна організація профспілки працівників лісового господарства

 

Переглянути відео з місця події (джерело www.rk.kr.ua).

 

Переглядів: 367 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Wottaft  
0
Nat Neurosci 2007; 10 469 477Crossref, Medline, Google Scholar <a href=https://cialiss.skin>36 hour cialis online</a> Gibbons RD, Segawa E, Karabatsos G, Amatya AK, Bhaumik DK, Brown CH, et al

Ім`я *:
Email *:
Код *: