Головна » 2017 » Листопад » 30

Перші заморозки спричинили замерзання води на ставку. Як же наші лебеді? Юні лісівники пішли підгодувати птахів. Дійсно, люди не стоять осторонь і всіляко намагаються допомогти нашим красеням. Діти стали свідками, як рятівна служба на надувній лодці розбивала кригу, щоб лебеді були у воді, та вони, налякані, перемістилися на середину ставка і гуляли по кризі. Що ж буде далі? Як захистити птахів? Люди, накидають на кригу хліб, качани кукурудзи, зерно. Та попереду зима...

... Читати далі »
Переглядів: 410 | Додав: Юлия | Дата: 30.11.2017 | Коментарі (0)

Сьогодні члени учнівського лісництва "Зелена планета" провели спільну зустріч із заступником голови районної громадської організації "Успішна взаємодія" Дишловою Іриною Леонідівною. Обговорювали важливі для нашого району екологічні проблеми та шляхи їх вирішення. Юних природолюбів турбують питання забруднення води та водойм, велика кількість несанкціонованих сміттєзвалищ, неконтрольоване вирубування лісу, безвідповідальне ставлення громади селища до безпритульних тварин. Учні піднімали питання про встановлення більшої кількості сміттєвих баків та урн, і особливо, про баки для сортування побутових відходів! Висвітлювалися питання про економне використання джерел енергії, економічно п ... Читати далі »

Переглядів: 370 | Додав: Юлия | Дата: 30.11.2017 | Коментарі (0)

З ініціативи Кіровоградської обласної організації профспілки працівників лісового господарства у місті Кропивницькому, біля стін облдержадімінстрації, 28 листопада відбувся публічний виступ трудових колективів державних лісогосподарських підприємств області.

Захід мав на меті привернути увагу посадовців, громадськості та ЗМІ у зв’язку із стурбованістю подальшою долею лісової галузі внаслідок відсутності державного фінансування лісогосподарських заходів та схваленої Кабміном Стратегії реформування лісового господарства України на період до 2022 року. Участь у зборах взяли 520 працівників лісового господарства.

У ході проведення заходу до працівників лісу від імені облдержадміністрації  звернувся заступник голови ОДА Андрій Коломійцев, який повідомив що на знак підтримки лісівників облдержадміністрація звернулась із відповідним листом до уряду.

Члени профспілки висунули низку вимог з метою недопущення розвалу і занепаду лісового господарства та збере ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: Юлия | Дата: 30.11.2017 | Коментарі (1)