Головна » 2017 » Листопад » 24

Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 381/2017 «Про додаткові заходи щодо розвитку лісового господарства, раціонального природокористування та збереження об'єктів природно-заповідного фонду». Цей Указ розроблено за результатами наради під головуванням Петра Порошенка щодо реформування та сталого розвитку лісового господарства, яка відбулася нещодавно в Івано-Франківську.

Глава держави доручив Кабінету Міністрів України розробити низку заходів щодо забезпечення сталого природокористування, розвитку лісів, удосконалення системи державного управління у сфері охорони, захисту, використання та відтворення лісових насаджень, ведення лісового господарства, а також збереження цінних природних комплексів та екосистем, розвитку заповідної справи України.

Зокрема, доручено розробити та внести на розгляд Верховної Ради України законопроект щодо удосконалення системи фінансування та розвитку лісового господарства, зокрема, шляхом створення державного ф ... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: Юлия | Дата: 24.11.2017 | Коментарі (0)

21 листопада в Кропивницькому відбулась 6-та позачергова конференція обласної організації профспілки працівників лісового господарства. Окрім присутніх делегатів участь у роботі конференції взяли народний депутат України Костянтин Яриніч, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, керівники держлісгоспів, працівники апарату облуправління.

На порядку денному розглядалося питання захисту працівників трудових колективів у світлі прийнятих законодавчих актів відносно лісової галузі.

Перед присутніми виступила голова обласної лісівничої профспілки Марина Слюсарова, яка зауважила, що будь-які прийняті законодавчі акти повинні бути направлені на благо лісової галузі з врахуванням інтересів членів трудових колективів, та вказала на про ... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: Юлия | Дата: 24.11.2017 | Коментарі (0)