Головна » 2020 » Листопад » 25 » Лісівники Компаніївщини працюють з дотриманням карантинних вимог
17:35
Лісівники Компаніївщини працюють з дотриманням карантинних вимог

Як і на будь-якому підприємстві, робота лісгоспу поділяється на дві позиції – працівники апарату лісгоспу та лісництв і працівники – безпосередні виконавці лісогосподарських робіт у лісі.

На виконання рішень Уряду ДП «Компаніївський лісгосп» вчасно запровадив необхідні заходи для протидії поширенню коронавірсусної інфекції. Так,  на підприємстві забезпечено проведення заходів поточної дезінфекції у місцях масового скупчення людей у виробничих приміщеннях; усі наради  переведені в телефонні режими, за винятком виключних випадків, пов`язаних з виробничою необхідністю.

На період карантину скасовано проведення особистих прийомів громадян. Громадяни можуть звертатися до підприємства електронною поштою або телефоном. Запроваджено режим регулярного провітрювання службових приміщень, доступ сторонніх осіб до приміщень на час карантину обмежено.

– усіх працівників забезпечено дезінфекційними засобами та масками.

У жовтні місяці в Компаніївському лісгоспі виникала  необхідність на певний період дистанційного режиму роботи для працівників апарату лісгоспу та Компаніївського лісництва. Працівники лісгоспу, які перебували на самоізоляції чітко дотримувались законодавчих  карантинних вимог.

Стосовно виконавців робіт в лісі, то роботи в умовах карантину тут не припиняються, а лісгосп дбає про дотримання правил охорони праці робітників. Забезпечуються вимоги техніки безпеки лісогосподарських робіт, в тому числі і соціальної дистанції.  Працівники лісгоспу забезпечуються засобами індивідуального захисту на всіх видах робіт.

На удосконалення системи охорони праці у цьому році лісгосп уже витратив 32.4 тис. грн.

                                                                                                                                                                                                  Віталій Артеменко,

                                                                                                                             інженер з охорони праці в ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 188 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: