Головна » 2020 » Серпень » 21 » Лісівники Компаніївщини взяли участь в церемонії підняття Державного Прапора України та вшануванні воїнів-визволителів
16:10
Лісівники Компаніївщини взяли участь в церемонії підняття Державного Прапора України та вшануванні воїнів-визволителів

Представники трудового колективу ДП «Компаніївський лісгосп» 21 серпня 2020 року  взяли участь  в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України та покладанні квітів до пам’ятного знаку воїнам-землякам, братської могили воїнам, які загинули під час визволення Компаніївки від нацистських окупантів, монументу патріотам України.

Вітаючи земляків з Днем Незалежності України, заступник голови районної державної адміністрації Алла Володимирівна зазначила: "Україна- це ми. Від щоденної сумлінної праці кожного українця залежить і сьогодення, і майбутнє держави. Тому в передсвятковий день подякуємо тим, хто не на словах, а своїми справами зміцнює наш край, забезпечує його сталий розвиток, працює для людей та вносить свій вклад в розбудову незалежної, демократичної держави. Наступний рік – ювілейний: 30-річчя незалежної України. Тож хай він буде знаковим і для країни, і для громад, і для окремих людей. Це чудова нагода створювати об’єкти інфраструктури, розпочинати проекти і започатковувати різноманітні ініціативи, направлені на спільне благо. Майбутнє країни – в руках кожного з нас".

 

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 184 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: