Головна » 2020 » Серпень » 25 » Лісівники саджають ліси для твоєї краси, Кіровоградщино!
11:51
Лісівники саджають ліси для твоєї краси, Кіровоградщино!

Україна святкує 29-ту річницю Дня Незалежності…Ми шануємо здобутки предків, примножуємо їх надбання…

Працівники та ветерани  Компаніївського лісового господарства за ці роки  своєю щоденною працею на лісовій службі зробили багато корисних справ. За 29 років зусиллями лісівників Компаніївського лісгоспу примножено зелене вбрання степового регіону Кіровоградщини на 4664 га нових лісів.

Працівники нашого підприємства  добре усвідомлюють велику відповідальність, покладену на них громадами Компаніївського Новгородківського та Кропивницького районів та державою, особливо у такі нелегкі для нашої країни часи.

Примножуючи лісовий фонд степової Кіровоградщини, дбаючи про збереження його заповідних лісових територій, працівники  лісу забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля і тим самим піклуються, аби зелене вбрання нашого краю щедро слугувало інтересам людей та народному господарству.

Плідна праця кожного лісівника примножує славу України, наповнює криницю її добробуту процвітанням та благополуччям.

Ліс потрібен державі, людям і ми повинні забезпечити збереження, примноження і відтворення лісів для того, щоб наші нащадки могли жити в  Незалежній Україні не лише в достатку, але і в красі зеленого вбрання!

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 211 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: