Головна » 2020 » Серпень » 10 » Лісівники та рятувальники провели спільний протипожежний рейд у приміських лісах Кропивницького
09:04
Лісівники та рятувальники провели спільний протипожежний рейд у приміських лісах Кропивницького

Протипожежні профілактичні рейди належать до найбільш дієвих попереджувальних заходів для недопущення загорань у лісових масивах. Практично усі лісові пожежі виникають через людську необережність, недбалість та через порушення правил пожежної безпеки в лісах України. Тож здійснення роз’яснювальної  роботи з місцевим населенням під час пожежонебезпечного періоду триває постійно.

У минулі вихідні лісничий Кіровоградського лісництва Сергій Панчак спільно з пожежниками та рятувальниками  обласного центру провели рейд в приміському лісовому урочищі «Салганні піски». Ліси поблизу Кропивницького чи не найбільше потерпають від загорань через велику рекреаційну навантаженість.

Окрім роз’яснювальної роботи з відпочиваючими та відвідувачами лісових масивів, роздавання протипожежних листівок, під час рейду оглянули, стан  мінералізованих смуг, перекриття позапланових лісових доріг.

  Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 193 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: