Головна » 2020 » Серпень » 3 » Лісоохоронці Компаніївщини спільно з правоохоронцями району в день відкриття полювання на пернату дичину виявили чотирьох порушників
10:51
Лісоохоронці Компаніївщини спільно з правоохоронцями району в день відкриття полювання на пернату дичину виявили чотирьох порушників

В зв’язку з відкриттям 1 серпня сезону полювання на пернату дичину, мисливствознавці та працівники лісової охорони ДП «Компаніївський лісгосп» 1-2 серпня працювали  в посиленому режимі з метою охорони державного мисливського фонду та контролю за дотриманням правил полювання.

Так, мисливствознавець ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Дроговоз та помічник лісничого Компаніївського лісництва Олег Балабушка разом з правоохоронцями району протягом минулої суботи та неділі проводили спільні рейди-перевірки попередження та виявлення фактів порушення природоохоронного законодавства України в мисливських угіддях Компаніївського та Кіровоградського районів. У ході рейдів та перевірок  перевіряючими складено 4 протоколи на порушників правил полювання, згідно яких  мисливці-порушники зобов’язані сплатити адмін.. штраф згідно чинного законодавства .Основною причиною порушень є недотримання громадянами ст..14; ст.20 ч. 4 Закону України «Про мисливське господарство», а саме здійснення полювання без наявності визначеного переліку документів.

Слід відзначити, що мисливці з розумінням віднеслись до перевірки документів, проведеного роз’яснення, складання протоколів та вимушеного переміщення на інші мисливські угіддя.

Мисливствознавці та лісоохоронці ДП «Компаніївський лісгосп» закликають всіх мисливців не порушувати природоохоронне законодавство і дбайливо ставитись до багатств флори та фауни рідного краю.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 202 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: