Головна » 2016 » Листопад » 18 » На Кіровоградщині посилено охорону хвойних насаджень
14:22
На Кіровоградщині посилено охорону хвойних насаджень

Відповідно до наказу, підписаного начальником обласного управління лісового та мисливського господарства Наталією Ревенко, на Кіровоградщині розпочато роботу щодо забезпечення охорони хвойних насаджень від самовільних рубок у передноворічний період 2016/17 років.

Для запобігання порушенням лісового та природохоронного законодавства щодо незаконного вирубування та пошкодження дерев шпилькових порід у передноворічні дні й посилення охорони лісів від самовільних рубок передбачено здійснення запланованих заходів.  

При обласному управлінні створено штаб, який координуватиме дії мобільних груп по охороні плантацій новорічних ялинок від самовільних порубок і забезпечуватиме взаємодію з правоохоронними органами і Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації. Крім того створено робочу мобільну группу, яка включає  спеціалістів облуправління, для проведення до кінця року систематичних рейдів. Спільно з представниками поліції та Держекоінспекції лісівники проводитимуть на автошляхах перевірки транспорту, який перевозитиме хвойні дерева.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 

Переглядів: 335 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: