Головна » 2020 » Жовтень » 1 » На міжнародній виставці AGROEXPO-2020 презентували свою продукцію лісогосподарські підприємства Кіровоградщини
08:17
На міжнародній виставці AGROEXPO-2020 презентували свою продукцію лісогосподарські підприємства Кіровоградщини

Державні лісогосподарські підприємства Кіровоградщини представили свою продукцію на VIІІ міжнародній виставці AGROEXPO-2020, яка проходитиме з 30 вересня до 3 жовтня в Кропивницькому.

На виставці презентували, зокрема, вирощений лісівниками декоративний посадковий матеріал із закритою кореневою системою, ялинки в горщиках, продукти побічного лісокористування, зразки тепличних тропічних рослин, квіткову продукцію  і т. ін.

Багаторічний досвід роботи працівників лісової галузі в напрямку вирощування декоративного садивного матеріалу показує, що доглянуті ними рослини користуються великим попитом. Споживачів приваблює прийнятна вартість,  відсутність застосування добрив, пристосованість рослин до місцевих кліматичних умов тощо.

Вирощування декоративного посадкового матеріалу є джерелом додаткових фінансових надходжень для лісогосподарських підприємств. Виручені кошти використовуються на ведення лісогосподарських заходів. Лісівники Кіровоградщини пропонують понад 100 видів і форм декоративних рослин. Сума коштів від їх реалізації за 2020 рік становила 2 млн. гривень.

 

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 http://lis-kr.gov.ua/news/view/item/30.09.2020-na-mizhnarodnij-vistavci

Переглядів: 171 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: