Головна » 2021 » Травень » 28 » Наша гордість – учнівське лісництво «Зелена планета»
20:11
Наша гордість – учнівське лісництво «Зелена планета»

Юні лісівники Компаніївщини  – стали  «золотими»  переможцями обласного зльоту учнівських лісництв Кіровоградщини «Юні господарі землі», який відбувся 27 травня в режимі он-лайн конференції.

Зліт учнівських лісництв – завжди  хвилююча і корисна подія для учнівської молоді.  Варто відзначити, що щорічно, за підсумками  таких зльотів,  вихованці шкільного лісництва, що діє при КЗ «Компаніївське НВО» відзначаються серед кращих лісництв області. 

Успіхи і перемоги юних природолюбів у лісівничих конкурсах різних рівнів – це гордість  лісівників Компаніївського лісгоспу.  Ми знаємо, що за кожним переможним результатам вихованців шкільного лісництва – величезна самовіддана праця залюбленої в ліс Світлани Владиславівни Полтавець – керівника учнівського лісництва «Зелена Планета». Лісівники Компаніївщини  дорожать дружбою з учнівським лісництвом та їх керівником, координуємо цю профорієнтаційну роботу і сприяємо роботі шкільного лісництва  посильною допомогою.

Від імені колективу державного підприємства «Компаніївський лісгосп» щиро вітаю лісівничу юнь «Зеленої планети»  та їх керівника Світлану Полтавець із заслуженою перемогою – високою  оцінкою журі конкурсної програми зльоту  їх спільної праці на користь лісів степової Кіровогращини. Так тримати! Нових вам лісівничих перемог на Всеукраїнському етапі змагань!

 

Олександр Слюсаренко,

директор ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 198 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: