Головна » 2018 » Березень » 2 » Новопризначення
19:21
Новопризначення

1 березня 2018 року директор ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Миколайович Слюсаренко представив колективу лісгоспу призначеного на посаду головного лісничого підприємства – Володимира Васильовича Вовка.
Тривалий час  посада головного лісничого в Компаніївському лісгоспі була вакантною, що безумовно, не сприяло належному рівню організації лісогосподарського виробництва підприємства. Адже головний лісничий лісгоспу – це по суті лісовий агроном, зона відповідальності за ситуацію в лісах якого не набагато вужча, ніж керівника.
Володимир Вовк – випускник Української сільського господарської академії за спеціальністю інженер лісового господарства, понад 20   років працював на різних посадах Держуправління екологічної безпеки та Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області. І, мабуть, немає в лісах Кіровоградщини таких куточків, яких би не інспектував посадовець екологічних служб області Володимир Вовк. Крім того, 2 роки він працював на посаді головного спеціаліста-аудитора Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.
За попередні роки трудового стажу Володимир Васильович здобув великий досвід роботи по контролю за веденням лісогосподарського виробництва у лісовій галузі Кіровоградщини, йому добре знайомі і всі лісові об’єкти території лісового фонду Компаніївського лісгоспу. Він уміє працювати і з лісом і з документами, бо вони – дзеркало роботи підприємства. За цифрами стоять гектари, кубометри, робочі дні, місяці і роки…  Як фахівця і людину його добре знають і всі працівники ДП «Компаніївський лісгосп». Його ділові якості – працелюбність, вимогливість, принциповість  тепер служитимуть на користь компаніївським лісам.  Володимир Вовк, головний лісничий ДП «Компаніївський лісгосп», отримав можливість втілити свою працю у мальовничу лісову красу степового краю.  
Із біографії :
Вовк Володимир Васильович народився 8 серпня 1967 року в м. Бориспіль Київської області. Закінчив середню школу в м. Помічна Кіровоградської області. В 1992 році  закінчив Українську сільськогосподарську академію за спеціальністю лісове господарство. За направленням вузу до 09.1995 року працював у Кіровоградському тресті зеленого господарства. Потім, понад 20 років, працював на різних посадах Держуправління екологічної безпеки та Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області. З 2012 по 2014 рік працював на посаді головного спеціаліста-аудитора Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства. З 2014 по 2017 рік – начальником відділу Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області. Одружений. Разом з дружиною Галиною виховують сина Вадима та доньку Вероніку.Проживає в м.Кропивницький.

Юлія Семокоп,

Інспектор з кадрів

ДП «Компаніївський лісгосп».

Переглядів: 708 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: