Головна » 2020 » Листопад » 13 » Осіння інвентаризація підсумувала лісокультурну діяльність Компаніївського лісгоспу
10:03
Осіння інвентаризація підсумувала лісокультурну діяльність Компаніївського лісгоспу

За результатами проведеної цьогорічної інвентаризації та атестації лісокультурних об’єктів підприємства, компаніївські лісівники мають позитивні показники в лісокультурному виробництві. Загалом інвентаризацію лісокультурних об’єктів в цьому році проведено на площі 464,7 га.

Середній процент приживлення одно, -дво та трирічного віку саджанців склав 76,8%. За класами якості: 34,04% лісових культур І класу, 52,4% - другого класу. 72,9 га лісових культур, які досягли нормативної зімкнутості крон, густоти та висоти, у 2020 році переведено у вкриті лісовою рослинністю площі та передано в експлуатацію.

На базовому  лісорозсаднику Компаніївського лісництва, площа якого становить 5,0 га, вирощено 315 тис. шт. стандартних сіянців деревно-чагарникових порід.

На шкільних відділеннях і плантаціях площею 3,7 га висаджено 25 тис. шт. саджанців, на площі 58 га вирощується   121 тис.штук новорічних сосен різного віку.

Загалом, підсумки інвентаризації показали, що важка невтомна праця лісівників степової Кіровоградщини дає добрі результати.

У складних фінансових умовах, при мізерній заробітній платі працівники Компаніївського лісового господарства продовжують гідно нести свою професійну лісову службу із великими сподіваннями на краще майбутнє лісової галузі…

 Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 197 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: