Головна » 2020 » Листопад » 9 » Пожежонебезпечний період в лісах ДП «Компаніївський лісгосп» закінчився.
12:27
Пожежонебезпечний період в лісах ДП «Компаніївський лісгосп» закінчився.

На даний час пожежонебезпечний період  в лісах ДП «Компаніївський лісгосп» закінчився. Протягом цьогорічного пожежонебезпечного періоду через спекотне бездощове літо та початок осені в лісах Кіровоградщини був найвищий рівень пожежної небезпеки. Однак, завдяки достатній підготовці до цього пожежонебезпеченого періоду та значній інформаційній і профілактичній роботі по недопущенню лісових пожеж на території лісгоспу,

лісовій охороні  Компаніївського лісгоспу вдалось уникнути значних лісових пожеж протягом  цього року. Всього в цьому році  було виявлено і ліквідовано 4 випадки низових лісових пожеж загальною площею 0,9 га.

Протягом пожежонебезпечного періоду 2020 року лісоохоронцями підприємства проведено 160 рейдів по виявленню порушників «Правил пожежної безпеки в лісах України» влаштовано 20 км нових мінералізованих смуг та зроблено догляд на 301 км вже створених мінералізованих полос, перекрито 41 позапланових доріг  в хвойних лісах, було проведено 16 виступів в ЗМІ та проведено 147 бесід, лекцій лісовою охороною в місцях масового відпочинку.

Наразі, в лісництвах розпочато підготовку  до початку нового пожежонебезпечного періоду 2021 року– проводиться ремонт лісопожежної техніки, обладнання та інвентарю.

 

Ольга Артеменко,

т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 177 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: