Головна » 2020 » Жовтень » 1 » Праця ветеранів-лісівників втілена у зелену красу степової Кіровоградщини
20:45
Праця ветеранів-лісівників втілена у зелену красу степової Кіровоградщини

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Колектив Компаніївського лісового господарства в цей день вшановує ветеранів, котрі свого часу були невід’ємною частиною лісової галузі нашого краю. Велику працю лісівників минулих років степового регіону Кіровоградщини втілено у зелену красу навколо обласного центру, територій Кропивницького, Новгородківського Компаніївського і Бобринецького районів. Серед тих  хто присвятив більшу половину свого трудового життя роботі в Компаніївському лісовому господарстві нинішні пенсіонери-ветерани: В.В. Балабушка (37р) Плащевська К.Г. ((37р)  М.М. Галянт (26р) Сірьогін М.С. (27р)  та ін.

В колективі лісгоспу шанують ветеранів і опікують їх своєю турботою.

Життя швидкоплинне, і з кожним роком ми, нажаль, втрачаємо наших дорогих ветеранів та лісівники свято бережуть світлу пам'ять про тих, хто відійшов у вічність…

Пройдуть роки. Відійдуть в історію політичні події України. А праця лісівників залишиться на Землі втіленою у зелену лісову красу України.

Ми, нинішні працівники лісового господарства, пам'ятаємо про свій невідплатний борг перед ветеранами лісової галузі та людьми  поважного віку. І надалі ми робитимемо все можливе, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

Дорогі наші колеги, лісівники-ветерани Компаніївського лісового господарства! Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана.

 Ми засвідчуємо Вам глибоку  нашу шану та повагу за те, що присвятили своє трудове життя службі лісу і  спрямовуємо всі свої зусилля для збереження і примноження Ваших досягнень по степовому лісорозведенню. 

Зичимо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, довгих років життя, добра, злагоди та життєвих гараздів. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радості та тепла, а зелені степові оази додають вам життєвих сил на активне довголіття.

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 171 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: