Головна » 2020 » Серпень » 3 » Превентивний протипожежний рейд в Новгородківському районі в день відкриття сезону полювання на пернату дичину
08:38
Превентивний протипожежний рейд в Новгородківському районі в день відкриття сезону полювання на пернату дичину

1 серпня, в день відкриття сезону полювання на пернату дичину, лісничий Новгородківського лісництва Андрій Бабичевський спільно з рятувальниками та працівниками поліції району провели превентивний рейд щодо недопущення пожеж в природних екосистемах. Перевіркою були охвачені переважно  мисливські угіддя району, які межують з територією лісового фонду, оскільки ризиків виникнення лісових пожеж та пожеж в екосистемах від недотримання правил пожежної безпеки мисливцями в цей день значно побільшало.

Учасники рейду проводили роз'яснювальну роботу серед громадян у місцях масового відпочинку, а також поспілкувались із мисливцями. Вони нагадували мисливцям причини виникнення пожеж у лісах, інших екосистемах та пояснювали, як запобігти вогняному лиху. Всіх зустрічних попереджали про відповідальність, яку несуть порушники правил поводження з вогнем у спілкуванні з природою.

Також відпочивальникам та любителям полювання роздавали застережні листівки, які попереджають про необхідність відповідального ставлення до відпочинку в лісі.

Лісова охорона  ДП «Компаніївський лісгосп» закликає громадян

не провокувати пожежі в лісових масивах та дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на природі!

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 204 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: