Головна » 2016 » Травень » 18 » Про охорону праці знає, про життя й безпеку дбає!
14:42
Про охорону праці знає, про життя й безпеку дбає!

За підсумками конкурсу з нагоди  проведення Тижня охорони праці, який у 2016 році проходив під гаслом: « Стрес на робочому місці: колективний виклик » ДП «Компаніївський лісгосп» визначив переможцем у номінації «Кращий працівник» водія  Кіровоградського лісництва  Шевченка Леоніда Миколайовича.

У лісовому господарстві Леонід Шевченко працює понад 12 років. У Кіровоградському лісництві він єдиний водій і за ним закріплені  три автомобілі, які Леонід Миколайович завжди підтримує в технічно справному стані. Водій  добре знає та сумлінно дотримує і виконує  вимоги нормативно-правових актів з охорони праці.  Знання своєї справи допомагають йому в повсякденній праці.

         Леонід Миколайович Шевченко є членом пожежної дружини і на автомобілі УАЗ, на якому встановлений пожежний модуль, він разом з працівниками лісової охорони вартує на охороні лісових масивів від пожеж. При виявленні загорянь  у лісових масивах Кіровоградського району автомобіль Шевченка першим прибуває на виклик лісової охорони і вправно ліквідовує очаги загорянь.

Своєю скромною, але нелегкою щоденною працею водій Шевченко робить свій посильний внесок у збереження зеленого оберегу обласного центру. За сумлінну працю він має галузеві нагороди – Компаніївського лісгоспу і обласного управління лісового господарства.

За високі досягнення в роботі та активну діяльність у поширенні безпечних прийомів праці  ДП «Компаніївський лісгосп» представив подання на водія Кіровоградського лісництва Шевченка Леоніда Миколайовича для відзначення його на обласному рівні.

Колеги – лісівники бажають Леоніду Миколайовичу міцного здоров’я, успіхів у праці та гідної  державної оцінки його турботи за збереження і примноження лісового фонду України.

 

Віталій Артеменко,

Інженер з охорони праці

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 417 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: