Головна » 2020 » Листопад » 16 » Про що говорили бухгалтери Компаніївського лісгоспу на виробничій нараді
15:55
Про що говорили бухгалтери Компаніївського лісгоспу на виробничій нараді

     

 12 листопада 2020 року в ДП «Компаніївське лісове господарство»  відбулася нарада бухгалтерів виробничих підприємства. Нараду з бухгалтерами Компаніївського, Кіровоградського та Новгородківського лісництв провела головна бухгалтерка  підприємства Ірина Артем`єва.

Зокрема, на нараді було детально обговорено:

  1. Хід проведення в ДП «Компаніївський лісгосп» щорічної інвентаризації товаро-матеріальних цінностей, основних засобів та лісопродукції.
  2. Наказ  Держлісагентства України від 01.10.2020 року « Про стан бухгалтерського обліку і достовірність звітності на підприємствах, які координуються Житомирським обласним управлінням лісового  та мисливського господарства та Київським обласним та по м. Києву управлінням лісового та мисливського господарства».

 

В підсумковому слові головний бухгалтер Ірина Артем`єва наголосила, що при проведенні інвентаризації для бухгалтера існує чітке правило – жоден запис не повинен бути зроблений без первинного документу.

Також вона звернула увагу бухгалтерів усіх лісництв на недопущенні в роботі недоліків, які були виявлені в бухобліку лісогосподарських підприємств Житомирської та Київської областей.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 201 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: