Головна » 2021 » Травень » 6 » Проти самовільних рубок і самозахватів лісового фонду треба йти всією громадою
13:22
Проти самовільних рубок і самозахватів лісового фонду треба йти всією громадою

Ліс – не лише краса, але й багатство нашого краю. Саме він охороняє ріки та джерела від висихання, грунти від ерозії, поля від суховіїв, забезпечує атмосферу киснем, а взамін потребує лише бережливого ставлення до себе.

А значення лісу для мешканців Кропивницького взагалі – неоціненне! Адже не всім містам щастить в тому, щоб лісові масиви обрамлювали його  територію і дарували людям здорове життя.

Та жаль, що в нашому місті є ще немало людей з варварським ставленням до лісу. І живуть вони в мікрорайоні Кущівка, до якого примикає територія лісового фонду. На цій території на площі 0,7 га  в 2019 році лісівники Кропивницького лісництва висадили лісові культура дуба звичайного. Сьогодні на тій площі залишились поодинокі дубочки, все інше – знищено мешканцями будинків прилеглих до території лісового фонду з метою використання площ під городи. Необдуманими діями жителів Кущівки рухає лише одна мета – нажива.

 

Відео по тему дивитись тут https://www.youtube.com/watch?v=imObNfSZ8D8&t=8s

 

ДП «Компаніївський лісгосп» в зону діяльності якого входить територія лісового фонду Кропивницького лісництва, в черговий раз готує матеріали і звернення до екологічної інспекції і правоохоронних органів з проханням допомоги  в боротьбі із лісопорушниками, які знищили лісові культури, самовільно зайняли землі  державного лісового фонду і протиправно їх використовують під городи та продовжують проводити самовільні рубки дерев на вказаній території. Проти самовільних рубок і самозахватів лісового фонду треба йти всією громадою…

 

 

 

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 211 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: