Головна » 2021 » Травень » 6 » Рейд у лісах навколо Компаніївської ОТГ
13:36
Рейд у лісах навколо Компаніївської ОТГ

На виконання розпорядження Компанніївського селищного голови №  60-р від 16 квітня «Про створення робочої групи з обстеження населених  пунктів які знаходяться в межах лісових масивів території Компаніївської селищної ради» члени робочої групи з обстеження населених пунктів, які знаходяться в межах лісових масивів території Компаніївської селищної ради, провідний інспектор Компаніївського РС УДСНС України в області Олена Алієва та майстер лісу обходу №4 Компаніївського лісництва 29 квітня обстежили територію лісового фонду навколо села Лозоватка щодо готовності до запобігання та ліквідації лісових пожеж.

Перевіряючі наглядно пересвідчились, що навколо населеного пункту Лозоватка у лісових масивах влаштовані протипожежні розриви і поновлено  мінералізовані смуги. На дорогах,  що  ведуть  в  лісові насадження  з I-III класами  природної  пожежної  небезпеки,  встановлено   аншлаги  (заборонні знаки). Лісоохоронець Руслан Іванюк  інформував представника Служби МНС про те, що Компаніївське лісництво має у своєму розпорядженні протипожежне обладнання та засоби гасіння лісових пожеж у нормативній кількості. З метою попередження виникнення та розповсюдження лісових пожеж лісова охорона Компаніївського лісництва проводить постійну профілактичну роботу з населенням громади. Звернення до мешканців території про недопущення порушень вимог Пожежної безпеки в лісах та заборону випалювання сухої трави постійно друкуються у місцевій пресі.

Зауважень представника МНС щодо порушень Правил пожежної безпеки в перевіреному лісовому обході №4 Компаніївського лісництва  не було.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 189 | Додав: Юлия | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: