Головна » 2020 » Жовтень » 22 » Річні завдання доглядів за молодими лісонасадженнями виконані
13:22
Річні завдання доглядів за молодими лісонасадженнями виконані

 

Своєчасний догляд за лісовим культурами, серед багатьох інших щоденних клопотів лісівника, - є запорукою доброї приживлюваності та швидкого росту дерев. Саме тому впродовж 3 наступних років, лісівники доглядають за деревами механізованим способам на площах лісорозведення,5років на зрубах ручним та механізованими способами.

Наразі, в Компаніївському лісовому господарстві осіння лісокультурна кампанія з догляду за лісовими культурами завершилась.

                На 2020 рік лісгоспом було заплановано проведення доглядів за лісовими культурами, створеними в 2020, в 2019 та в 2018 роках, на  загальній площі 426 га, в тому числі на відновлених зрубах – 36 га, захисних лісових насадженнях на еродованих землях території лісфонду 390 га.

Проведення агротехнічних доглядів завершено у вересні. Фактично проведено доглядів за лісовими культурами, створеними в порядку лісовідновлення,– на площі 36 га, за захисними лісонасадженнями – на площі 390 га.

В ДП «Компаніївський лісгосп» з усією серйозністю ставляться до виконання завдань з догляду за лісовими культурами, бо усвідомлюють свою професійну відповідальність за вирощування високопродуктивних лісових насаджень.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 189 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: