Головна » 2016 » Травень » 4 » Щира вдячність за інвестиції у майбутній ліс!
10:22
Щира вдячність за інвестиції у майбутній ліс!

27 квітня  на базі Оникіївського лісгоспу пройшов VIII обласний зліт учнівських лісництв. В ньому взяли участь 17 шкільних лісництв області.

         ДП «Компаніївське лісове господарство» представляли два учнівських лісництва «Зелена планета» із Компаніївської ЗОШ та «Флора» - із ЗОШ №3 міста Кіровограда, які у змаганнях серед юних лісівників Кіровоградщини здобули призові місця.

Команда шкільного лісництва «Флора» виборола почесне ІІІ місце.

«Зелена планета», як і в минулому році, стала переможцем в загальнокомандному заліку і восени буде представляти Кіровоградщину на черговому Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв, що проходитиме на Черкащині.

За свої перемоги члени учнівського лісництва щиро дякують за підтримку та наданий автотранспорт першого заступника голови Компаніївської районної державної адміністрації Ткаченко О.В. та директора Першотравенської ЗОШ І-ІІІ ст. Бойко І.А.

Адміністрація  Компаніївського лісгоспу   висловлює окрему подяку керівникам шкільних  лісництв «Зелена планета» – Світлані Полтавець, та «Флора» – Вікторії Хоменко, які  дають глибокі теоретичні знання юним лісівникам, проводять з ними результативні наукові дослідження, навчають творчого підходу до справи збереження і примноження лісових скарбів України і тим самим забезпечують перемоги юних лісівників  шкільних лісництв у обласних і всеукраїнських змаганнях.

Всім, хто  всіляко сприяє розвитку шкільних лісництв, виховує юних природолюбів, вкладаючи  інвестиції у майбутній ліс і екологічне благополуччя нащадків – безмежна вдячність від працівників лісу.

Ольга Артеменко,

інженер лісового господарства

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 383 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: