Головна » 2020 » Листопад » 16 » Стабільна робота лісгоспу у осінньо-зимовому сезоні залежить від тепло забезпечення
16:40
Стабільна робота лісгоспу у осінньо-зимовому сезоні залежить від тепло забезпечення

Готуючись до роботи у осінньо-зимовий період ДП «Компаніївський лісгосп» впроваджує заходи по зменшенню використання енергоносіїв. Це досягається за рахунок утеплення приміщень, проведення регламентних робіт по обслуговуванню та ремонту котлів,в системах охолодження двигунів автотракторної техніки проведена заміна охолоджуючої рідини на зимову тосол-40.

Для опалення адміністративних та побутових приміщень лісгосп не використовує природного газу. Всі адміністративні будівлі оснащені котлами, що працюють на дровах.

В лісгоспі створюються сприятливі і безпечні умови роботи у трудових колективах виробничих підрозділів по виконанню завдань в умовах холодів і дотримуються вимоги техніки безпеки, пожежної безпеки і безпеки руху. Забезпечується належний технічний стан теплових мереж та системи опалення.  У всіх лісництвах вчасно розпочався опалювальний період.

         Адміністрація лісгоспу у співпраці з профкомом  створюють належні умови для стабільної роботи підприємства, турбуються про створення комфортних умов праці - адже за цим стоїть здоров'я наших людей.

 

Віталій Артеменко,

інженер з охорони праці  ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 201 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: