Головна » 2016 » Квітень » 18 » У Кіровоградському лісництві перевірили дотримання громадянами правил пожежної безпеки
10:29
У Кіровоградському лісництві перевірили дотримання громадянами правил пожежної безпеки

На території Кіровоградського лісництва, у лісовому масиві поруч із с. Клинці, відбувся спільний рейд за участі завідувача сектору лісорозведення обласного управління лісового та мисливського господарства Лариси Романської, представників Держслужби з надзвичайних ситуацій та національної поліції.

Учасники рейду перевірили наявність застерігаючих стендів та заборонних табличок на в’їзді до лісу та чи не скоюються порушення правил протипожежної безпеки у місцях відпочинку. Звернули увагу відпочивальників на дотримання правил поводження з вогнем та вручили їм застерігаючі листівки. 

Окрему увагу місцевого населення було звернуто на негативні наслідки, до яких може призвести спалювання побутового сміття та сухої рослинності неподалік лісового насадження. А також на відповідальність, яка за це передбачена.

Рейдові перевірки у лісових масивах області тривають з початку пожежонебезпечного періоду. За цей час здійснено 201 рейд. Випадків порушення громадянами встановлених правил не виявлено, так само як і не зафіксовано пожеж у лісах Кіровоградщини.

Обласне управління лісового та мисливського господарства закликає громадян бути пильними при поводженні з вогнем, перебуваючи на відпочинку в лісі, і дбати про безпеку навколишнього середовища.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Переглядів: 343 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: