Головна » 2020 » Листопад » 25 » У Компаніївському лісгоспі посилюють охорону хвойних насаджень
16:10
У Компаніївському лісгоспі посилюють охорону хвойних насаджень

У державному підприємстві «Компаніївське лісове господарство» розпочалась робота щодо забезпечення охорони хвойних насаджень від самовільних рубок у передноворічний період 2020/21 років.

Метою здійснення запланованих заходів є запобігання порушенням лісового та природохоронного законодавства  щодо незаконного вирубування та пошкодження дерев шпилькових порід у передноворічні дні й посилення охорони лісів від самовільних рубок.

Лісгосп забезпечує взаємодію рейдових бригад державної лісової охорони з працівниками поліції та органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування.

 Чинним законодавством передбачено суворі санкції за незаконно зрубане в лісі хвойне деревце. Тому усім, хто бажає придбати новорічну ялинку, лісівники рекомендують при виборі  хвойного деревця звертати увагу на наявність маркування  спеціальними самоклейними етикетками.

         Лісова охорона  ДП «Компаніївський лісгосп» звертається до громадян з проханням про виявлені факти  порушень повідомляти в лісгосп за тел..05240-2-00-63 або телефонувати до поліції за № 102

Ольга Артеменко,

т.в.о.головного лісничого ДП «Компанївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 176 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: