Головна » 2021 » Травень » 27 » Учні КЗ « Компаніївське НВО» взяли участь у конкурсі на кращий дитячий твір та малюнок за темою «Лісівник – господар в лісі»
10:19
Учні КЗ « Компаніївське НВО» взяли участь у конкурсі на кращий дитячий твір та малюнок за темою «Лісівник – господар в лісі»

До державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» для участі в конкурсі на кращий дитячий твір та малюнок за темою «Лісівник – господар в лісі» від школярів Компаніївщини надійшли  15 малюнків та  5 творів.  Приємно, що серед всіх робіт  – 15 малюнків і 5 творів від вихованців учнівського лісництва «Зелена Планета»».

Переглядаючи роботи школярів, лісівники Компаніївщини бачать результати лісівничо-просвітницької діяльності лісгоспу. Діти добре розуміють проблеми лісу і знають чим займаються працівники лісу.

 Щиро вдячні всім учасникам за небайдуже ставлення до природи, за вкладені творчість, любов і старання у кожну роботу. Сподіваємось, що ці конкурси також сприятимуть учням і у виборі професії лісівника в майбутньому.

Адміністрація лісгоспу висловлює подяку дирекції КЗ « Компаніївське НВО» і всім вчителям за допомогу в організації та проведенні конкурсу.

Переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами, грошовими преміями
1 червня .
 Ольга Артеменко,
т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп!
Переглядів: 191 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: