Головна » 2017 » Листопад » 14 » Учні шкільного лісництва»Зелена планета» завітали до Компаніївського лісництва
11:38
Учні шкільного лісництва»Зелена планета» завітали до Компаніївського лісництва

10 листопада вихованці шкільного лісництва «Зелена Планета» комунального закладу «Компаніївське НВО» на чолі з керівником Полтавець С.В. завітали на допомогу у Компаніївське лісництво ДП «Компаніївський лісгосп». Діти підготували ділянку та посіяли частину насіння калини звичайної. Другу частину в якості експерименту вирішили стратифікувати .Спочатку за допомогою слабкого розчину марганцю обеззаразили ємкість з піском ,потім засипали туди насіння калини звичайної та поставили на зиму в приміщення з середньодобовою температурою +3°+5°С. Калина буде стратифікуватися 6 місяців, потім буде висіватись в відкритий грунт, також висіяли насіння власно зібраного каштана кінського.

Діти перетерли насіння клена – явора (яке самі назбирали в лісі) та забрали його з собою, щоб посіяти та спостерігати за ним власноруч.

Під час фенологічних спостережень в лісі учні набрали стручків гледичії трьох колючкової для подальшого вивчення в шкільному лісництві. Юним лісівникам сподобалося дізнаватися нове, власними силами виконувати роботу яку роблять працівники лісництва. Отримали насолоду й від прогулянки по осінньому лісі.

 

Переглядів: 366 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: