Головна » 2020 » Серпень » 21 » Увага! В лісах регіону найвищий рівень пожежної небезпеки.
09:51
Увага! В лісах регіону найвищий рівень пожежної небезпеки.

Літо закінчується, а спека продовжується. Загроза виникнення пожеж в лісах утримується!  Лісова охорона вкотре застерігає, що причинами виникнення пожеж у лісі здебільшого є байдужість і безтурботне ставлення людини до природи: непогашені багаття, кинуті в суху траву  недопалки, дитячі пустощі з вогнем.

Адміністрація ДП «Компаніївський лісгосп» звертається до відвідувачів лісів з проханням не розкладати багать у лісі та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки при відвідуванні лісових масивів.

На час пожежонебезпечного періоду заборонено в'їзд автоторанспортних засобів до лісових масивів, запроваджено максимальне обмеження відвідування лісових масивів населенням.
  Наголошуємо на важливості суворого дотримання правил пожежної безпеки в лісових масивах і попереджаємо про можливість притягнення до адміністративної і кримінальної відповідальності осіб, які будуть ці правила порушувати. 

 Пам'ятайте, пожежу легко спричинити але важко загасити! Не забувайте, що за людську недбалість і безвідповідальність, яка нерідко призводить до трагічних наслідків, доводиться розплачуватись надто

дорогою ціною.
Ліси степової Кіровоградщини - це наше спільне багатство - невичерпне джерело здоров'я, зелений оберіг нашого життя, безцінний скарб який ми повинні залишити прийдешнім поколінням.

Бережіть рукотворні ліси від вогню!

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 201 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: