Головна » 2017 » Липень » 5 » В обласному управлінні пройшло засідання колегії
08:15
В обласному управлінні пройшло засідання колегії

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства під головуванням начальника управління Наталії Ревенко відбулося засідання колегії, на якому було розглянуто питання бухгалтерського обліку, виконавської дисципліни та підсумки роботи лісгоспів в осінньо-зимовий період.

Начальник управління розповіла про надзвичайні ситуації, які виникли у вихідні дні на Кіровоградщині. У зв’язку з буревієм, котрий пронісся територією Новоархангельського району, постраждали лісові насадження та адміністративна будівля Торговицького лісництва. Більш детальну інформацію з цього приводу буде отримано за результатами роботи спеціально створеної комісії. Крім того в результаті падіння високовольтної опори на території Світловодського лісгоспу загорілись лісові культури площею один гектар. До гасіння пожежі працівників лісової охорони не було допущено, щоб не піддавати їхнє життя небезпеці. В обох випадках, на щастя, обійшлося без людських жертв. 

 

Як повідомила завідувач сектору бухгалтерського обліку Тетяна Проценко, за п’ять місяців 2017 року лісогосподарськими підприємствами сплачено податків до бюджетів усіх рівнів у сумі 29,5 млн. грн., єдиного соціального внеску – 10,6 млн. грн. Недоїмка до бюджету та по сплаті єдиного соціального внеску відсутня. Бухгалтерські служби лісгоспів забезпечені в повному обсязі комп’ютерною технікою, бухгалтерські операції автоматизовано на програмному продукті 1 С бухгалтерія (версія 8.2). 

Заступник начальника управління Олександр Кваша доповів про підсумки роботи лісогосподарських підприємств в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Як зазначалось, триває робота по підвищенню енергоефективності та зменшенню споживання енергоресурсів лісгоспами. Так, для теплозабезпечення виробничих і адміністративних приміщень використовується 46 твердопаливних котлів, у т. ч. за останній рік їх кількість збільшилась на п’ять одиниць. Замінюються вікна та двері на енергозберігаючі, утеплюються конструкції будівель. Обсяг використаних паливно-енергетичних ресурсів за осінньо-зимовий період становить 701 тонну умовного палива загальною вартістю 7,1 млн. грн. Загальний обсяг споживання енергоресурсів підприємствами порівняно з попереднім періодом зменшився на 17 відсотків.

Окрім ключових розглядалось питання про стан виконання виконавської дисципліни лісогосподарськими підприємствами.

Завершуючи засідання, Наталія Ревенко доручила продовжувати виконання заходів з охорони та захисту лісів від пожеж, приділяючи особливу увагу профілактичній роботі у хвойних насадженнях області.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 

 

Переглядів: 366 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: