Головна » 2017 » Липень » 05

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства під головуванням начальника управління Наталії Ревенко відбулося засідання колегії, на якому було розглянуто питання бухгалтерського обліку, виконавської дисципліни та підсумки роботи лісгоспів в осінньо-зимовий період.

Начальник управління розповіла про надзвичайні ситуації, які виникли у вихідні дні на Кіровоградщині. У зв’язку з буревієм, котрий пронісся територією Новоархангельського району, постраждали лісові насадження та адміністративна будівля Торговицького лісництва. Більш детальну інформацію з цього приводу буде отримано за результатами роботи спеціально створеної комісії. Крім того в результаті падіння високовольтної опори на території Світловодського лісгоспу загорілись лісові культури площею один гектар. До гасіння пожежі працівників лісової охорони не було допущено, щоб не піддав ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: Юлия | Дата: 05.07.2017 | Коментарі (0)

Зміни законодавства в лісовій галузі вимагають від лісівників постійно вдосконалювати свої професійні навички. Саме з цією метою 3 липня на базі Чорноліського лісгоспу обласне управління лісового і мисливського господарства організувало семінар-навчання для головних лісничих лісогосподарських підприємств Кіровоградщини з участю спеціалістів ДСЛП «Херсонлісозахист» щодо застосування норм Санітарних правил в лісах України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27 липня 1995 р. №555 у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2016 р. №756.

Учасники семінару, крім теоретичного, пройшли практичне навчання на ділянці лісу в Дмитрівському лісництві.

  ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Юлия | Дата: 05.07.2017 | Коментарі (0)