Головна » 2018 » Березень » 7 » Весна і жінка!
11:52
Весна і жінка!

Весна і Жінка приносять в наше життя НАДІЮ, ВІРУ, ЛЮБОВ, МИР!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, кохання, пов’язане з жінкою. Жінки наповнюють будні яскравими фарбами, спонукають нас, чоловіків, до шляхетних вчинків і добрих справ.

13 жінок-лісівничок, які працюють в Компаніївському лісовому господарстві несуть особливу ношу в своєму житті. Поруч із нами, чоловіками, вони виконують непросту лісівничу роботу. І нерідко роблять її так добре і сумлінно, як не завжди вдається чоловікам. Їх енергія, діловитість, професіоналізм незамінні в роботі трудового колективу заради вирішення виробничих питань.

В цей чудовий день щиро дякую вам, шановні колеги, за вашу невтомну працю, за те, що ділите з нами нелегкі трудові будні, надихаєте нас на гарні справи, що розумієте нас і підтримуєте.

Милі пані нашого колективу! Дорогі колеги! Прийміть найкращі вітання від чоловіків Компаніївського лісгоспу! Здоров’я вам, любові, міцного чоловічого плеча поруч! Хай прекрасні почуття дарують вам натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте!

Окремі наші вітання зі святом весни тим, хто багато років свого життя присвятив роботі в Компаніївському лісовому господарстві, лісівничкам – ветеранам! Дорогі наші колежанки! Хай нова весна принесе у ваше серце радість і спокій, злагоду і добробут, віру у щастя і впевненість у завтрашньому дні. Гарного вам настрою, міцного здоров’я, всіх земних радощів. Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків.

Святкові вітання надсилаємо і дружинам, матерям, донькам наших чоловіків-лісівників. Бо вони душею і серцем приймають і розуміють нелегку лісівничу роботу своїх синів, чоловіків, братів.

Велика вам вдячність, наші дорогі жінки, за розуміння, підтримку, допомогу. Здоров’я вам, родинного затишку, добробуту, нев’янучої молодості, гарного настрою на довгі літа!

Всім Вам бажаєм, чарівні жінки,

Шелесту зеленої діброви,

Доброго здоров’я залюбки,

Й світлої гарячої любові,

Ще бажаєм Вам краси Дніпра,

Ніжності і злагоди доволі,

Вірності, кохання і добра,

Вашій непростій жіночій долі!

За дорученням колективу чоловіків,

директор Олександр Слюсаренко

Переглядів: 429 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: