Головна » 2017 » Листопад » 24 » Відбулися збори профспілки працівників лісового господарства Кіровоградщини
10:30
Відбулися збори профспілки працівників лісового господарства Кіровоградщини

21 листопада в Кропивницькому відбулась 6-та позачергова конференція обласної організації профспілки працівників лісового господарства. Окрім присутніх делегатів участь у роботі конференції взяли народний депутат України Костянтин Яриніч, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, керівники держлісгоспів, працівники апарату облуправління.

На порядку денному розглядалося питання захисту працівників трудових колективів у світлі прийнятих законодавчих актів відносно лісової галузі.

Перед присутніми виступила голова обласної лісівничої профспілки Марина Слюсарова, яка зауважила, що будь-які прийняті законодавчі акти повинні бути направлені на благо лісової галузі з врахуванням інтересів членів трудових колективів, та вказала на проблемні аспекти в розрізі вже прийнятих законодавчих актів. Особливу увагу профспілковий лідер звернула на схвалену Кабінетом Міністрів України 15 листопада Стратегію реформування лісового господарства на період до 2022 року.

Учасники конференції провели активний діалог у форматі запитання - відповідь з народним депутатом України Костянтином Яринічем щодо висвітлення та можливості вирішення проблемних питань.

Конференція обрала делегатів на збори профспілкового активу ЦК профспілки, які мають відбутися 23 листопада.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 352 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: