Головна » 2020 » Листопад » 23 » Вихованки учнівського лісництва «Зелена Планета» про свої досягнення в лісовій справі розповідали в прямому ефірі на платформі Google Meet
17:13
Вихованки учнівського лісництва «Зелена Планета» про свої досягнення в лісовій справі розповідали в прямому ефірі на платформі Google Meet

  

З нагоди святкування 95-річчя юннатівського руху в Україні Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді з 16 по 27 листопада 2020 року проводить декаду юннатівського вогника в онлайн-режимі на платформі Google Meet.  До святкування декади юннатівського вогника долучився і комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

В онлайн-заході взяли участь педагоги та вихованці гуртків Кіровоградської області. Серед них були і вихованки учнівського лісництва «Зелена Планета», яке діє на базі КЗ «Компаніївське НВО» Уляна Балабушка та Дар’я Тюпа спільно з керівником Світланою Владиславівною Полтавець.

19 листопада у прямому ефірі на платформі Google Meet юні лісівники Компаніївщини привітали учасників круглого столу з 95-річчям юннатівського руху, поділилися досвідом своєї діяльності та розповіли про найвагоміші досягнення учнівського лісництва.

Юним шанувальникам лісу було  про що  розповідати. За роки діяльності шкільного лісництва школярі здобули глибокі теоретичні та практичні знання з лісівничої справи, свідчення тому їх численні нагороди серед призерів природоохоронців на всіх рівнях змагань.

Лісівники Компаніївщини пишаються успіхами юних природолюбів рідного краю і  впевнені в тому, що ліси степової Кіровоградщини  будуть в надійних руках нащадків.

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 167 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: