Головна » 2020 » Серпень » 21 » Високопрофесійна праця вартових лісу Компаніївського лісового господарства – гідний внесок у справу розвитку та зміцнення всієї держави
15:34
Високопрофесійна праця вартових лісу Компаніївського лісового господарства – гідний внесок у справу розвитку та зміцнення всієї держави

День Незалежності України!  Цього дня ми вшановуємо цілі покоління наших предків, які боролися за свою державність і своєю невтомною працею возвеличували її.

Колектив Компаніївського лісгоспу шанує здобутки предків і продовжує примножувати рукотворні зелені оази в степовому регіоні Кіровоградщини – Новгородківському, Кропивницькому і Компаніївському районах.

Ми гордимося ветеранами лісової галузі, які раніше трудились на благо лісу, і всіма працівниками лісового господарства, які нині бережуть і примножують природний скарб землі.

         Професійною гордістю лісівників Компаніївського лісгоспу є штучно створенні лісові масиви: у Компаніївському районі – урочища Тернова балка (120 га), Лозуватка ( 210 га),  Грозне (100 га),  Калмиківка ( 70 га),  Інженерівка ( 75 га),  Софіївка (85 га), у Кропивницькому районі – урочища Олексіївське (750 га), Клинці (162 га), у Новгородківському районі – урочища Інгуло-Кам’янка (187 га),  Козирівка ( 68 га),  Тарасівка ( 58 га).

         Ці ліси сьогодні вже гостинно зустрічають всіх, хто шукає в ньому відпочинку, але разом з тим вони потребують і людської допомоги. Перший лісу захисник  – це лісівник.

Нинішні працівники Компаніївського лісгоспу продовжують справу своїх батьків і дідів. Примножуючи лісовий фонд області, дбаючи про його збереження, вони забезпечують надійний захист земельних угідь регіону, поліпшують екологічний стан довкілля і тим самим піклуються, аби зелене вбрання краю щедро слугувало інтересам людей, народному господарству і нашій незалежній державі Україні!

Я щиро вірю, що колектив Компаніївського лісового господарства зможе ще багато зробити для нашої країни і лісової галузі. Нам не займати працелюбства й терпіння, щоб справитися з труднощами. Нехай свято Незалежності спонукає кожного до активної плідної роботи на благо зелених шат Кіровоградщини!

 Олександр Слюсаренко,

директор ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 199 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: