Головна » 2019 » Липень » 15 » Вітаємо керівника лісгоспу!
12:21
Вітаємо керівника лісгоспу!

15 липня день народження відзначає керівник державного підприємства «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко. Теплі та щирі слова вітань з цього приводу шле йому трудовий колектив Компаніївського лісового господарства, ветерани підприємства та лісівнича юнь регіону.

Олександр Миколайович очолив Компаніївський лісгосп у непростий історичний період. На його долю випало вирішення багатьох питань життєдіяльності степового лісгоспу в умовах фінансової кризи південних лісових господарств України.

Високий професіоналізм, життєва мудрість, організаторські здібності поміркованого, вимогливого, справедливого та авторитетного керівника допомагають колективу Компаніївського лісгоспу вирішувати будь-які проблеми і тим самим забезпечувати виживання державного лісогосподарського підприємства без фінансової підтримки держави.

Директор Слюсаренко завжди рівнозначно піклується і про працівників лісгоспу, і про ветеранів, і про молоду лісівничу зміну – учнів шкільних лісництв, за що його шанують і поважають.

Шановний Олександре Миколайовичу!

Всі ми, працівники лісгоспу, належно цінуємо те, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних здобутків у нашій нелегкій роботі по збереженню і примноженню лісових багатств степового краю Кіровоградщини.

Щиро вітаємо Вас з святом на Вашому особистому календарі !

Хай все добро, що Ви професійно робите для природи і дбаєте про людей, повертається до Вас сторицею. Хай святиться Ваша праця, Ваш вагомий особистий внесок в у розвиток лісової галузі області.

В цей святковий для Вас день бажаємо Вам багатих років міцності душевної та тілесної, добробуту, терпіння, успіхів і благих досягнень у визначеному Вам Богом служінні Лісу і людям.

Здоров’я й щастя зичим не на рік —

На все життя бажаєм щиро.

Щоб радісним і довгим був Ваш вік

З добром, любов’ю, спокоєм і миром.

 

Ірина Артемєва,

голова профкому лісгоспу

Переглядів: 303 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: